Forfatter: Tilbage
Titel : Du skal ikke finde dig i det Pernille! Del 4 Fremad
Udgivet d  14/08-2002

Det er lørdag aften, og Pernille er klar til sin natlige scoretur. Hun er iført en hvid næsten gennemsigtig skjortebluse, der sidder stramt over hendes skønne strittende bryster.
Om livet har hun en lårkort plisseret nederdel og på fødderne et par højhælede sko.
Som sædvanlig bruger hun ikke BH, og da hun drejer sig foran mig så skørtet svinger, kan jeg se, at hun går uden trusser.

"Kan du li" mig?" spørger hun.
"Du ligner en ludertøs." "Uhm, så har jeg lige valgt den rigtige påklædning." "Kunne du i det mindste ikke tage trusser på?" "Det er for dyrt med trusser. De forsvinder altid i løbet af natten."

"Jeg har lagt dit pæne tøj frem inde på sengen Daniel; du skal med mig i byen i aften. Jeg kender et hyggeligt lille sted hvor det er så nemt at score nogle lækre fyre." "Jeg har ikke noget behov for at score lækre fyre," siger jeg.
"Nej men du skal se hvordan jeg scorer dem; og når jeg forsvinder med dem ud i natten tager du hjem og river i pikken mens du tænker på hvordan min sultne fisse bliver gennemkneppet." "Det har jeg vist ikke lige lyst til at opleve." "Selvfølgelig har du det Daniel. Du skal interessere dig for din kones fritidssysler.

Du går først ind Daniel," siger Pernille da vi står uden for hendes hyggelige lille sted. "Hvis jeg følges med min mand er det håbløst at score nogle fyre." "Kan du ikke nøjes med at score en enkelt," siger jeg.
"Men Daniel dog! Jeg har jo dig til hverdag. På mine scorelørdage har jeg brug for flere pikke. Én til hvert hul og én i reserve - det er det bedste."

Jeg går op i baren og køber en fadøl. Stedet ér hyggeligt med en intim atmosfære og ikke for mange mennesker.
Ved et bord i den modsatte ende af lokalet sidder fire unge fyre og en pige.
Da Pernille kommer ind køber hun en drink i baren og uden at værdige mig et blik går hun med bløde vuggende bevægelser tværs over dansegulvet hvor nogle få par krammer hinanden til stille musik.

Al samtale forstummer og samtlige mænd følger min lækre kones strittende røv og gyngende bryster mens hun selvbevidst indtager det tomme bord lige ved siden af de fire unge mænd - og den enlige pige, som straks kaster et jaloux blik på den fyr som ganske givet er hendes kæreste.
Pernille lægger benene over kors og hendes plisserede nederdel glider så langt op over lårene at mændene ved nabobordet uden tvivl kan se at hun ingen trusser har på.

Efter få minutter byder den ene fyr Pernille op til dans. Hun smiler indladende til ham og hendes velformede røv vrikker ekstra indbydende da hun går foran ham ud på dansegulvet.
Jeg sætter mig ved et tomt bord så jeg har fri udsigt både til dansegulvet og til selskabet som endnu ikke aner hvilke planer jeg fornemmer min søde kone har med dem.

Ude på dansegulvet er Pernille ikke længe om at presse sine dejlige velformede bryster og sit varme skød tæt ind til sin dansepartner. Han får et overrasket udtryk i ansigtet men tager hurtigt udfordringen op og kører sin højre hånd hen over min kones dejlige røv. Inden længe har han begge hænder oppe under hendes korte nederdel og krammer Pernilles nøgne røvballer. Pernille vrider sit underliv mod hans pik mens fyrens tre kammerater sidder med stirrende øjne og tydeligt kommenterer den liderlige dans.

Efter dansen bliver min kone inviteret over til bordet hvor den enlige pige skiftevis sender jaloux blikke til sin kæreste og rasende øjne til Pernille når hun indladende henvender sig til kæresten.
Pernille sidder med spredte ben under bordet og de to fyre der sidder på hver side af hende roder diskret med fingrene i hendes fisse.

Snart trækker den ene af dem Pernille med ud på dansegulvet. Han har svært ved at styre sig og inden længe har han venstre hånd på min kones røv mens to fingre på hans højre hånd er på vej op i hendes fisse.
Pernille er hæmningsløs. Hun lægger stønnende nakken tilbage og lader fyren rode hende i fissen og kramme hendes røvballer, som er synlige for alle der kigger i retning af dansegulvet.

Den jaloux pige og hendes kæreste går tæt forbi mit bord på vej op i baren.
"Du holder fingrene fra den liderlige ludertøs, Martin," hvæser pigen til kæresten.
"Rolig Cecilie; jeg nyder blot synet af hendes lækre røv. Hun har sikkert rigeligt i de tre andre." "Hun ligner en pikgal tæve, der kan suge hvad som helst op fissen," siger Cecilie.
"Uhm, det tror jeg du har ret i," savler Martin og kigger efter min kone, der ude på dansegulvet med spredte ben hænger omkring halsen på hans kammerat.
Cecilie fortsætter ud på toilettet mens kæresten køber fadøl.

Til min forbløffelse ser jeg Pernille fiske fyrens stive pik ud af hans bukser. Den står strittende op af hendes mave og hun kører sin hånd hen over det blottede pikhoved.
Pludselig går Pernille ned i knæ. Hun tager dansepartnerens stangstive pik i munden og kører sit hoved frem og tilbage så læberne rammer fyrens maveskind og pikhovedet går helt i halsen på min dejlige kone.
"Ååhh jaaah, støvsug pikken," gisper den liderlige gut.

Alle parrene på dansegulvet står stille og ser forundrede på fyren. Pernille har lynhurtigt rejst sig og danser tæt med den unge mand så ingen kan se hans stive pik der ligger op af hendes mave. Det korte skørt dækker ærbart min kones røv og våde fisse.

Det er et rigtig dårligt tidspunkt Cecilie har valgt at gå på toilettet! Hendes kæreste og hans to kammerater har set hele det liderlige optrin og i ét nu er de ude på dansegulvet og omringer Pernille og hendes dansepartner.
Den ene løfter min kones højre ben i vejret så hun balancerer på det venstre og fissen åbner sig mellem hendes lår.

"Så giver du hende pik!" siger han til fyren der danser med Pernille.
Gutten sætter sit stangstive jern til fissen og presser sig i bund i ét langt glidende stød.

"Ååhh jaaah piik," gisper Pernille.

Martin står bag hende og med et voldsomt ryk flår han skjorteblusen af min dejlige kone så knapperne fløjter gennem lokalet som projektiler. Pernilles smukke veldrejede bryster svupper ud i fri luft og gynger i takt med kneppefyrens pul i hendes våde fisse.

"Nøjh nogle lækre patter du har," siger Martin. Pernille lægger stønnende nakken på hans skulder mens han krammer hendes strittende bryster.

Mens den tredie fyr har hænderne på min kones røvballer henter den fjerde en stol, som han stiller ved siden af Pernille. Han smider hurtigt bukserne og springer op på stolen, hvor Pernilles venstre hånd klapper sammen om hans stive pik og trækker den hen til hendes røde læber. Mens min liderlige kone bliver pikpumpet i sin sultne fisse laver hun trutmund og kører det blottede pikhoved rundt mellem sine læber inden hun suger hele stangen langt ind i munden.

"Ååhh du har virkelig en mundfisse der kan sutte en pik til vanvid din dejlige tøs," gisper fyren på stolen og mundknepper Pernille så jeg kan se hendes hals udvidde sig når pikken pløjer sig helt ned i spiserøret.

Nu kan fyren der knepper Pernillekussen ikke holde længere.

"Jeg elsker at fylde en fisse med min sperm," hvisker han hende i øret.
"Så giv mig det!" hviner Pernille. "Svin kussen til med dit klistrede slam; du er kun den første; der kommer mange flere spulende pikke efter dig."

Gutten banker sit sprøjtende jern ind i min kones kusse og holder den i bund mens sæden fosser op i hende.

"Rooarhhh," raller Pernille med den anden pik blafrende mellem læberne i sin åbne mund.

Dansegulvet er stort set ryddet. Nogle har i forargelse forladt etablissementet. De øvrige gæster sidder rundt omkring i de bløde sofaer og nyder det saftige optrin med fire mænd - og min lækre kanonliderlige kone i centrum.

En høj flot pige med langt krøllet knaldrødt hår og blanke skinnede stålgrå øjne danser stadig med sin kæreste mens de konstant har øjnene fæstnet ved Pernille og hendes forrygende liveshow.

"Ny pik til fissen!" siger fyren, der netop har spermet i min kones kusse.

Gutten der står på stolen trækker med et svup pikken ud af Pernilles mund og er nede på gulvet. Han sætter pikhovedet til det slimede hul og kører stangen ind i den slubrende fisse.

"Ååhh det er godt! Mere piik! Min sejlende kusse har brug for masser af lørdagspik."

Martin slipper sit tag i min kones bryster, smider hurtigt bukserne og indtager pladsen på stolen, hvor han snart har pikken i Pernilles mund.
Hans kæreste Cecilie er vendt tilbage fra toilettet. Hun står lamslået og betragter Martin mens han stønner:

"Jaah din rålækre tæve! Brug din saftige suttemund på mit pikskaft. Sug pikhovedet helt ned i halsen. Støvsug pikken for sperm!"

Hurtigt som et lyn står Cecilie bag Pernille og flår hende i håret så kærestens liderpik svupper ud af munden.

"Du holder din savlende sugemund fra min kærestes pik din ludertøs," hvæser hun rasende. "Du er jo ikke andet end en smatso med en fisse i begge ender."

"Du kan bare selv styre din liderlige kæreste," hvisler Pernille. "Jeg kan sagtens få pik nok uden ham - men hvis du kun har en fisse i den ene ende er der åbenbart noget han mangler."

Cecilie flår Martin ned af stolen og slæber ham med sig hen over gulvet. Martin trækker hende ind til sig og forsøger at berolige tøsen. Hun banker rasende sine knyttede hænder mod hans bryst men han holder hende fast og hvisker blide ord i hendes øre. Fyren kan åbenbart det dér med tøser, for inden længe er Cecilie føjelig og Martin kysser hende intenst mens hun bøjer sig som et siv for ham. Han har venstre hånd oppe under hendes stramtsiddende lyseblå top hvor han kører håndfladen rundt på Cecilies dejlige fyldige bryster. Martins højre hånd er oppe under tøsens nederdel og han masserer de lækre røvballer inde i de blanke røde trusser. Langsomt kører hånden rundt om Cecilies hofte og ned mellem hendes let spredte ben.

"Ååhh nej Martin! Du gør mig så lid...våd," hvisker Cecilie. Martin går i knæ og trækker de røde trusser af sin kæreste. Hun spreder benene og han har hurtigt hovedet oppe under nederdelen og.......

"Ååhh jaahh Martin! Slik min våde fisse helt tør," stønner tøsen.

Vores lille hyggelige sexdampende etablissement har fået en ny gæst. Midt på gulvet står en flot velproportioneret neger med åben mund og store plirrende øjne.
Han stirrer betuttet på den smukke lyshårede Cecilie som stående midt på dansegulvet med nederdelen trukket op omkring hofterne rytmisk kører sin kusse rundt i hovedet på kæresten der sidder på knæ mellem hendes spredte ben.

"Mere slik - om lidt vil jeg ha" pik!" hvisker Cecilie.

Negeren flytter blikket længere ind på dansegulvet hvor min kone stadig balancerer på ét ben. To af fyrene holder hende så hun er bagoverbøjet og det højre ben ligger udstrakt op af kroppen på den tredje fyr, som stadig knepper hende hårdt i kussen. De er begge ved at nå klimaks. Pernille kaster hovedet fra side til side så det lange lyse hår fejer hen over gulvet.

"Pul mig igennem! Mit lystige hul elsker piiik. Rooaarh fissen gååår," hyler min stangliderlige kone.

"Aahjuuuhh, din fisse malker min pikstang. Tøm den for sperm med din råsultne luderkusse." Pernilles venstre ben slipper gulvet, de to gutter holder hendes overkrop i vandret og fissen hænger roterende på den kneppegale fyrs spermsprøjtende pik mens han flår i hendes bløde røvballer og pløjer det stive jern helt i bund i hendes orgasmepumpende underliv.

De to fyre trækker hende af pikken og lægger min gispende kone på gulvet. De ruller hende straks om på maven og løfter hende op ved røven så hun ligger på knæene med ansigtet helt nede i gulvet.

"Det var nummer to; nu får du den tredje pik," siger den fyr der endnu ikke har haft kæppen i Pernillefissen. "Du bad selv om mange spermspulende pikke," fortsætter han og presser sit stive jern ind i den slaskende saftige kusse.

"Jaahh men de kommer lidt hastigt efter hinanden," klynker Pernille.

"Så går kussen ikke kold," siger fyren og banker pikken op i fissen så Pernilles røvballer blafrer når hans underliv klasker imod dem.

"Neeøøjh du knepper godt igennem." Min kone støder røven bagud for at tage imod den liderlige ungersvends råpulende pik. "Der er ingen fare for at fissen går kold," hviner hun begejstret. "Mere pikpul til mit dampende hul. Jeg vil have dåsen fyldt med sperm fra masser af svulstige pikke."

Martin er ved at efterkomme sin kærestes ønske om pik. Hun står oprejst med vidt spredte ben og kører det opsvulmede hoved på hans kneppestang rundt i sin sjaskvåde gennemslikkede fisse. Martin er hamrende liderlig af alt det duftende slimede kussesaft Cecilies fisse har kørt rundt i ansigtet på ham. Han pløjer hæmningsløst pikken op i kærestens svuppende hul så hun letter fra gulvet. Cecilie hænger stønnende om halsen på Martin og hendes smukke slanke ben spjætter i luften.

"Uuuhh du er en kneppegod kæreste. Bliv ved til den sprøjter Martin."

"Jaaahuuuh nu sprøjter pikken! Gør dig klar til den tredje sædprøve - din lidertæve," råber den fyr der hundeknepper min kone bagfra. Hans hænder tager fat i tøsens store dinglende patter og han bruger dem brutalt som et par håndtag til at trække sig frem så pikken pløjer i bund i fissecylinderen.

"Fissen er med; fissen er helt med. Giv mig pik, piik, piiiiiiik!" vræler Pernille i en blanding af smerte og liderlighed og roterer det smattede kussehul omkring fyrens pumpende jern. Da hendes orgasme er klinget af falder fissen med et plop af den slimede pik og Pernille splatter omkuld på dansegulvet, hvor hun ligger på maven med vidt spredte ben og fede fedtede rosenrøde opsvulmede skamlæber.

De saftige sexoptrin er blevet for meget for den forbløffede neger. Han står et par meter bag Martin og Cecilie og onanerer sin store sorte pik.

De tre fyre der på skift har kneppet min kone hiver hende op på benene. Hun står dinglende med spredte ben og spermen sivende ud af kussen.

"Kom så Martin! Ludertævens fisse mangler en pik og du har ikke pulet hende endnu. Hendes liderpumpende kussehul er simpelthen fed fest - Cecilie kan du altid kneppe en anden dag," siger den ene. Han er en rigtig kammerat, tænker jeg.

Martin står med sin liderlige stang dybt begravet i kærestens fisse. Han er i vildrede, men fristelsen er for stor. Med et svup hiver han pikken ud af Cecilies fisse, vender sig mod Pernille og da en af kammeraterne løfter min kones venstre ben i vejret så den spermdrivende kusse åbner sig med en smaskende lyd kører Martin i ét langt stød sin fedtede stang i bund i Pernillefissen.

"Jaaah en ny skøn piik til min liderkusse. Ååhh det slubrer dejligt i fissen med al den fede klistrede sperm I har fyldt på dåsen."

Cecilie står med lukkede øjne og det er ikke gået op for hende hvad der foregår.

"Hvor blev pikken af?" klynker hun mens hendes kneppegale kæreste pløjer sit stive jern rundt i min kones kusse.

Negeren - der står et par meter bag Cecilie med sin stive pik i hånden - får færten af fisse. Han går hurtigt frem og presser sig bagfra ind mellem tøsens lækre hvide lår så det violette pikhoved gnider mod skamlæberne.

"Nååh dér er pikken!" siger Cecilie, læner sig forover med spredte ben og skyder sin velformede røv bagud. Negeren kører pikhovedet rundt mellem de lyserøde fisselæber og presser langsomt den enorme sorte pik ind gennem kussehullet.

Cecilie spærrer øjnene vidt op og gisper: "Nøøjhh den er stooor! Uuuhhh en kæææmpe piiik jeg får i fissen! Det er da ikke din Martin?"

Negerhænderne kører op over Cecilies smukke slanke krop og hiver den stramtsiddende lyseblå top op over brysterne. Cecilie stirrer forbløffet på de to sorte hænder der krammer hårdt omkring hendes skønne gyngende patter.

"En neger! Jeg bliver kneppet af en neger! Jeg har en megakæmpe sort pik pumpende i fissen. Juuhuuu det er vildt Martin."

Mens Martin fortsætter med at kneppe min kone i kussen ser han over skulderen hvorledes hans smukke kæreste bliver bollet bagfra af den enorme sorte negerpik. Jalousien lyser i hans øjne, men han opgiver og koncentrerer sig om at kneppe Pernillekussen igennem.

Cecilie og hendes liderlige negerelsker har afbrudt knepperiet mens de energisk flår tøjet af hinanden. Da de står nøgne krop mod krop - den ibenholtsorte mand og den gyldne lyse pige - løfter negeren Cecile op ved røvballerne. Hun slynger armene om hans hals og benene om hans hofter og tager et fast greb i den store sorte pik som hun styrer direkte ind i sin fisse.
Negeren lader den dejlige tøs synke ned over stålet.

"Åååhh jaaah min piksultne kusse slubrer din vidunderlige sorte kæmpepik i sig. Den går helt i buuund," hviner Cecilie begejstret.

Med Cecilie ridende på pikken går negeren gennem lokalet. Uden at tage kæmpekæppen ud af hendes fisse lægger han hende halvt ned i sofaen lige over for mig. Cecilie vender ryggen mod dansegulvet og har røven liggende ude ved kanten af sofaen. Hendes ben er trukket op langs kroppen og jeg har udsigt til den enorme sorte pik der nu pumper hårdt ud og ind af tøsens dejlige vidt udspilede fissehul.

Mens negeren pløjer megajernet rundt i kussen vræler Cecilie: "Åååhh den er stooor! Nøøjhh den kan knææppe. Se hvor din kæreste bliver piikpuulet Martiiiiiiiin!!!!

Cecilie roterer røven omkring negerpikken og banker hælene ind i den sorte mands røvballer mens fissen går på hende i orgasmepumpende kramper.

Det er blevet for meget for Cecilies kæreste. Han har trukket pikken ud af min kones kusse og står nu frådende af raseri med sin stive spermindsmurte stang ved siden af den negerpiklystne Cecilie og hendes sorte puler.

"Få din slimede niggerpik ud af min kærestes fisse," siger Martin sammenbidt.

Negeren ser venligt på ham: "Oh, the girls name is Fisse?" siger han spørgende.

"Racist!" hvæser Cecilie og klasker Martin over pikken så spermen sprøjter. "Gå ud og knep din spermfyldte ludertæve. Jeg vil ha" chokoladestang! Masser af stiv chokoladestang! Knep min fisse!"

"Oh, your name is Fisse," siger negeren og genoptager sit seje dybe kussepul.

"Yeeesss din sorte pik er knæææppelækker. Pul pikken op i livmoderen og fyld fissen med fløjtende fed fedtet chokoladesperm."

Martin står hjælpeløs og ser hvorledes hans hæmningsløst liderlige kæreste får sin slubrende fisse gennemhøvlet af den potente kneppegale sortglinsende kolossale negerpik der med sin enorme længde pløjer sig langt op i livmoderen på liderdåsen.
Cecilies skønne slanke ben fægter vildt i luften mens fissen igen går på hende og hun med et langtrukket knurrende hyl skriger på sort pik.

Jeg ser mig omkring i det sexdampende lokale. Oppe bag baren står den veldrejede servitrice med store glasserede stirrende øjne og tørrer distræt ølglas af i sine hvide trusser. Tæt bag hende står bartenderen og pumper pikken op i hendes fisse mens hans hænder leger med de dejlige bryster der stritter ud af den åbentstående skjortebluse.

Det er rigtig festligt at være med Pernille i byen på hendes store scorenat!