Forfatter: Tilbage
Titel : Veninden  
Udgivet d 29/07-2002

Jeg var på besøg hos min gode veninde, Anja. Anja var en pige på 16, god røv, gode patter osv. Hun var i hvert fald smuk som en gudinde, det sødeste lille ansigt, de mest sexede øjne, den frækkeste lille mund.

Jeg var på besøg. Hendes mor var fraskilt, og havde efter sigende ikke fået noget i ret så lang tid. Anja og jeg sad på hendes seng og drak nogle bajere. Efter et par timer var vi godt stive. Jeg talte ca. 60 flasker, men nu så jeg jo også dobbelt. Det var der ik noget i vejen med. Jeg mener 4 gode, søde, faste bryster, og to røve?!? Styrer!!

Jeg ku ik la vær med at tænke på hvordan det ville føles hvis jeg kørte min hånd op af hendes sorte, tynde, bukser, og lod den mødes med hendes lille fisse. Jeg lænte mig tilbage i sofaen og lagde min hånd på hendes lår. Hun kiggede på mig, smilede, og sagde: "Du?", "Ej det gør ik noget, søde". Hun lukkede øjnene da jeg mødte hendes fisse. Så var det jeg tænkte:"Ska jeg mon kysse hende?", JAA fuck det. Jeg satte kurs mod de to munde, og ramte tilfældigvis den rigtige. Anja åbnede langsomt munden og stak sin lille, bløde, tunge ud, som mødtes med min.

Mens jeg kyssede med hende, masserede jeg hendes fisse, men hånden. Min pik var ca. vokset pænt meget. Hun lagde forsigtigt en hånd på den, og begyndte at gnide lidt. Så fandt hun(utroligt nok) knappen til elskovs kammeret. Hun tog min pik frem og begyndte at spille den langsomt. Jeg var godtnok liderlig på det tidspunkt. Mine boller var så hårde at de løftede pikken 10 cm.

BANG, så stod hendes mor i døren. Der gik ik 1 nanno sekundt, før jeg fik vendt mig om og prøvede i hærdigt at pakke pælen væk. Det gik sgu ik så godt. Så sagde hun:"Anja, hva laver i?" " Øhh ik så meget" mumlede den stiveste person i verden. Hendes mor havde åbenbart siddet og delt et par flasker rødvin med hendes veninder. Hun sagde til dem at hun ville vende tilbage kort tid efter. Så lukkede hun døren. Gik langsomt hen til sengen. Satte sig ved siden af Anja, hvorefter hun sagde:

"Formand (mig), kan du godt li min sexede datter?"

Jeg var lidt hurtigt på aftrækkeren og svarede:" JA. Hun er den dejlig tøs."

"Nå men hvorfor har i så ik kneppet"?, "Jeg troede ik vi måtte." Sagde Anja. Der gik 30 sek. hvorefter hun igen åbnede kæften og sagde:

" Anja, rejs dig op og tag dine bukser af". Det gjorde hun. Hun satte sig ned kun iført en sort top og sort g-streng.

Så spurgte moren mig om jeg blev liderlig af at se på hendes datters lår, og gennemsigtige trusser. Jeg ku jo ik svare andet end, JA. Hvis i vidste hvordan hun så ud ville i nok give mig ret.

"Ok. Jeg vil se dig give hende finger" Udbrød moren. Min pik var stadig stiv og stak lidt op af bukserne. " Hov hva er det?" spurgte moren. Anja`s kære mor, er en dame på 40. Hun er rimelig slank, og har faktisk også en rimelig fast røv.

Jeg svarede:" Det er min pik" og trak Anja`s gennemsigtige til side, stak en finger op. Hun var ligeså våd som en færge i havn. Anja sukkede dybt da min finger kørte frem og tilbage. Hun drejede sit hoved, ik mod mig, men mod hendes mor. Tog fat om nakken på hende og trak hende tæt på, og kyssede på liv og lyst. Morens hånd landte på Anja`s venstre bryst, og begyndte at kæle for hendes vorte. Det syn gjorde at jeg rejste mig op, kiggede på dem, og sagde:" HALLO,, er der noget jeg ikke ved?" De kiggede begge to på mig og grinede.

Anja tog fat i min bukse åbning og trak mig hen til dem. Hun tog igen fat om min pik og begyndte at ae den. Hun åbnede munden og førte min stive pik ind. Hendes mor tog sine skarpe negle bag mine hårde boller, og krassede blidt. Jeg var ved at eksplodere af liderlighed. Alt imens hun krassede på liv og lyst, stak hun den anden hånd ned mellem sin datters ben. Altså hva de laver om natten vil jeg sgu helst ik vide, eller vil jeg?

Anja slap min pik og sagde:" Kom, knep mig." Jeg lagde Anja sådan at jeg havde hendes ben på mine skuldre, og de var udstrakte, Jeg førte blidt min pik ind og begyndte at køre langsomt frem og tilbage. Anja`s "kære" mor havde smidt tøjet og satte sig overskrævs på Anja`s ansigt.

Hun slikkede alt hvad hun kunne. Imens vi alle tre stønnede som en hel flygtninge lejr, var der åbenbart kommet nogle af morens veninder ind på værelset, uden at vi havde hørt det. De kiggede noget, men så ud til at nyde det i fulde drag, fandt jeg senere ud af.

Mens jeg pumpede videre, lagde jeg mærke til en af moderens veninder, havde en hånd nede i bukserne. Hun så bedene på mig. Hva skulle jeg gøre, andet en at smile, og vinke hende over.

Da hun stod ved siden af mig, tog hun hendes bukser af, og bad mig slikke hende. Tja. så måtte vi vel hellere bytte lidt.

Jeg lagde mig ned på ryggen og lod Anja ride mig, mens morens veninde satte sig overskrævs på mig. Jeg slikkede hendes fisse-safter i mig, mens den sexede lille blondine bare red derud af somom hun var en hubertus rytter. Jeg kunne mærke på min pik at der ca. var to sekunder til jeg kom."Åhh Anja skat. Jeg kommer...Åhhh, sut den." Det stakkels pigebarn var tæt på sin anden orgasme, så hun arbejde flittigt med klitten mens hun hoppede af og trak venindens hoved ned til min pik. Hun suttede derimod som pik forstørrer, og hele min ladning varme sperm flød i stride strømme ned i hendes hals. Hun sank lige en extra gang for at være sikker på at have fået det hele med. Anja var stadig tæt på, så hun sprang op mens den stadig var stiv.(jeg kan maks komme 2 gange i træk) Hun huggede sit underliv frem og tilbage, hurtigere og hurtigere, indtil hun stønnede højt og kastede hovedet fra side til side, så hende flotte blonde hår smældede som en pisk. Da jeg havde ligget lidt sagde jeg: " Nå, det var sgu godt. Skønt. Men øhh. Nu vil jeg sgu ha en pils. Hva med jer andre?" Det var der ikke den store stemning for. Anja lå og sundede sig efter orgasmerne. Såå der var flere bajere til mig.

Denne historie er fiktion, der kom hverken dyr eller mennesker tilskade under produktionen af denne historie, bortset fra mig. Mine fingre er ødelagt af at skrive. Hyg.